Биточки з печериць
Биточки з печериць

Інгредієнти:

Шампіньйони – 300 г.
Картопля – 1 шт.
Цибулина – 1 шт.
Свіжа зелень – 10 г
Сіль
Перець
Борошно – 100 г
Олія – ​​3-4 ст. л.

Приготування:

1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати їх дрібними кубиками і викласти в глибоку миску.
2. Цибулину очистити і подрібнити у блендері (можна натерти на тертці, щоб не траплялися великі шматочки). Також при бажанні її попередньо можна обшпарити кип’ятком і просушити.
3. Картоплю вимити, очистити і натерти на дрібній тертці або середній.
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
5. З’єднати всі інгредієнти і добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
6. З отриманого фаршу сформувати биточки. Якщо маса надто суха, можна додати 1 яйце.
7. З усіх боків биточки обваляти в борошні (можна в панірувальних сухарях) і відправити на добре розігріту сковороду з рослинним маслом.
8. На середньому вогні смажити биточки з печериць в домашніх умовах до хрусткої скоринки (близько 4-6 хвилин з кожного боку).
Подавати до столу їх краще гарячими.