Курка теріякі
Курка теріякі

Інгредієнти:

Куряче м’ясо – 1 кг.
Соєвий соус – 125 мл.
Яблучний оцет – 4 ст. л.
Перець мелений – 1 ч. л.
Бурий цукор – 150 грам.
Крохмаль – 2 ч.л.
Часник – 4 зубки.
Імбир – див 8-10.

Приготування:

1. У маленький каструльці змішати цукор, соєвий соус, оцет, перець, крохмаль розведений в 50 мл. прохолодної води, натертий на тертці імбир і часник.
2. Помішуючи доведемо до кипіння, соус зобов’язаний загуснути.
3. Деко змажемо маслом.
4. Викладемо курку.
5. Добре поллємо соусом і відправляємо все це в попередньо розігріту духовку (220 градусів) на 30 хвилин.
6. Через кожні 5-7 хвилин розмішуємо, щоб курка чудово просякла соусом.