Складові:
картопля – 1 кг.
фарш – 300 г.
яйце – 1 шт.
цибуля – 2 шт.
сіль, перець
борошно – 4 ст. л.
Приготування:
1). До фаршу додаємо вичавлену цибулю, перемішуємо. Додаємо сіль та перець за смаком.
2). Обсмажуємо фарш на сковороді до готовності.
3). Картоплю тремо на дрібній тертці. Додаємо борошно, яйце, вичавлену цибулю, сіль та перець. Перемішуємо.
4). На добре розігріту сковороду викладаємо столовою ложкою терту картоплю, далі зверху кладемо фарш, і знову зверху викладаємо картоплю. Картоплі стараємось класти небагато, щоб вона змогла обсмажитись, так як на один дерун викладаємо її двічі.
Смачного!