Філе курки з грибами

Рецепти приготування філе з овочами завжди користуються популярністю. Це, напевно, найвідоміший і смачний. 

Складові:

  • 2 філе
  • 300 г свіжих або маринованих печериць
  • Одна невелика морквина і головка ріпчастої цибулі
  • Соєвий соус і мед або майонез

Приготування:

1). Філе ретельно вимийте і маринуйте в суміші соєвого соусу і меду (або майонезу) протягом 30-40 хвилин.

2). Поки м’ясо маринується, займіться начинкою. В одній сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, а потім додайте подрібнену на терці моркву і обсмажте до готовності. Помийте печериці, наріжте їх пластинами середньої товщини і обсмажте на другий сковороді. Змішайте з пересмаженими цибулею і морквою. Якщо ви вирішили використовувати мариновані печериці, їх достатньо промити і нарізати.

3). Вийміть м’ясо з маринаду і розріжте навпіл, не дорізуючи її до кінця. Повинно вийти щось на зразок кишені. У нього покладіть начинку.

4). Укладіть заготовки на змащений маслом деко, закрийте фольгою або плівкою для запікання і відправте в духовку на 20 хвилин. Після цього зніміть фольгу або плівку і готуйте ще 10 хвилин, щоб скоринка підрум’янилася.

5). Подавати страву з будь-яким гарніром, посипавши зеленню.