Картопляний салат з редискою

Складові:

картопля – 2 кг.

цибуля – 1 шт.

холодна вода – 2/3 чашки.

білий дистильований оцет – 1/2 чашки.

редиска – 5-7 шт.

зелений консервований горошок – 1/2 банки

цукор – 1 ч.л.

сіль – 1/2 ч.л.

майонез – 1 чашка.

подрібнений кріп для подачі, нарізані варені яйця для подачі

Приготування:

1). Помістити картоплю у велику каструлю і залити водою, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м’якості, приблизно 30 хвилин.

2). Злити воду і дати картоплі трохи охолонути. Картоплю очистити і нарізати скибочками близько 1 см завтовшки.

3). Редиску помити та нарізати тонкими кружечками. Змішати картоплю, цибулю, редиску, зелений горошок, воду, оцет, цукор і сіль у великій мисці. Розділити між двома салатницями і дати постояти 10 хвилин.

4). Додати майонез в кожну ємність і акуратно перемішати. Поставити в холодильник на 2 години. За бажанням прикрасити салат подрібненим кропом або нарізаними вареними яйцями.

TandiCook telegram