Складові:
картопля – 2 кг.
цибуля – 1 шт.
холодна вода – 2/3 чашки.
білий дистильований оцет – 1/2 чашки.
редиска – 5-7 шт.
зелений консервований горошок – 1/2 банки
цукор – 1 ч.л.
сіль – 1/2 ч.л.
майонез – 1 чашка.
подрібнений кріп для подачі, нарізані варені яйця для подачі
Приготування:
1). Помістити картоплю у велику каструлю і залити водою, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м’якості, приблизно 30 хвилин.
2). Злити воду і дати картоплі трохи охолонути. Картоплю очистити і нарізати скибочками близько 1 см завтовшки.
3). Редиску помити та нарізати тонкими кружечками. Змішати картоплю, цибулю, редиску, зелений горошок, воду, оцет, цукор і сіль у великій мисці. Розділити між двома салатницями і дати постояти 10 хвилин.
4). Додати майонез в кожну ємність і акуратно перемішати. Поставити в холодильник на 2 години. За бажанням прикрасити салат подрібненим кропом або нарізаними вареними яйцями.