Котлети з моркви

Складові:

морква – 1 кг.
борошно – 0,5 склянки
цибуля – 1 шт.
панірувальні сухарі

Приготування:

1). Кілограм моркви очистити, вимити, нарізати тонкими скибочками. Залити моркву водою і тушкувати до м’якості. Після цього збити блендером до однорідності, акуратно всипати половину склянки борошна, швидко розмішуючи, щоб не вийшло грудок.

2). Варити ще хвилин десять – посолити, додати перцю, паприку і інших приправ за смаком. Одну цибулину дрібно порізати, обсмажити в олії, після чого додати до морквяної масі і залишити охолоджуватися. Сформувати круглі котлетки, обваляти в сухарях, після чого обсмажити.

3). До котлет можна приготувати наступний соус: мед змішати з гірчицею в пропорції 3: 1, додати товчені волоські горіхи.