Складові:
- Одне філе
- Пара великих картоплин
- Зелений горошок (краще заморожений, але можна і консервований)
- 2 плавлених сирка високої якості
- Зелень
- Сіль, спеції
Приготування:
1). Поріжте філе кубками. Розділіть масу на 2 рівні частини, одну відправте в бульйон, другу обсмажте на олії до золотистої скоринки. Не забудьте посолити і поперчити підсмажені шматочки.
2). У бульйон покладіть картоплю, нарізану кубиками, і горошок. Варіть до готовності.
3). Подрібніть на тертці плавлені сирки. Потрібно обов’язково купувати варіант жирніше і якісніше, сир повинен плавитися.
4). У бульйон додайте обсмажене м’ясо, доведіть до кипіння і всипте сир. Помішуйте, поки він не розчиниться.
5). Подавайте, посипавши зеленню.