Філе в сирному супі 

Складові:

  • Одне філе
  • Пара великих картоплин
  • Зелений горошок (краще заморожений, але можна і консервований)
  • 2 плавлених сирка високої якості
  • Зелень
  • Сіль, спеції

Приготування:

1). Поріжте філе кубками. Розділіть масу на 2 рівні частини, одну відправте в бульйон, другу обсмажте на олії до золотистої скоринки. Не забудьте посолити і поперчити підсмажені шматочки.

2). У бульйон покладіть картоплю, нарізану кубиками, і горошок. Варіть до готовності.

3). Подрібніть на тертці плавлені сирки. Потрібно обов’язково купувати варіант жирніше і якісніше, сир повинен плавитися.

4). У бульйон додайте обсмажене м’ясо, доведіть до кипіння і всипте сир. Помішуйте, поки він не розчиниться.

5). Подавайте, посипавши зеленню.