Лінива лазанья
Лінива лазанья

Інгредієнти:

фарш (домашній) 500 г.
лаваш (тонкий) 1 упаковка
сир 50 г.
цибуля 1 шт.

для соусу:
молоко 400 г.
борошно 3 ст.л. (з гіркою)
масло вершкове 150 г.
цукор 2 ч.л
сіль 1 ч.л.

Приготування:
Цибулю почистити, нарізати і обсмажити на олії, потім додати фарш і обсмажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
Приготувати соус: масло розтопити, додати борошно, пасерувати до золотистого кольору. Додати молоко, цукор і сіль. Варити до загустіння (при помішуванні).
У форму викласти лист лаваша зверху фарш, потім соус. Шари повторити кілька разів. Верхній шар посипати сиром. Поставити лазанью в заздалегідь розігріту духовку і запікати при 200 градусах приблизно 25 хвилин.