Салат Печінковий
Салат Печінковий

Складові

  • 350 г. печінка
  • 10 шт. мариновані огірки
  • 5 шт. варені яйця
  • 4 шт. морква
  • 4 шт. цибуля
  • майонез

Приготування

1. Печінку відварити, потім натерти на грубій тертці, якщо вона м’ягка її можна порізати дрібною соломкою.

2. Огірочки нарізати дрібними кубиками.

3. Моркву відварити і натерти на грубій тертці.

4. Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.

5. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на грубій тертці.

6. Жовтки залишити для прикраси.

Викладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:

1.Печінка 1/2 порції, промазати майонезом.

2 .Цибуля смажена 1/2 порції

3. Огірочки мариновані 1/2 порції

4. Морква, промазати майонезом

5. Білки, промазати майонезом

6. і знову: печінку, цибулю, огірочки і промазати густо майонезом

7. Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці