Складові
- 350 г. печінка
- 10 шт. мариновані огірки
- 5 шт. варені яйця
- 4 шт. морква
- 4 шт. цибуля
- майонез
Приготування
1. Печінку відварити, потім натерти на грубій тертці, якщо вона м’ягка її можна порізати дрібною соломкою.
2. Огірочки нарізати дрібними кубиками.
3. Моркву відварити і натерти на грубій тертці.
4. Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
5. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на грубій тертці.
6. Жовтки залишити для прикраси.
Викладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:
1.Печінка 1/2 порції, промазати майонезом.
2 .Цибуля смажена 1/2 порції
3. Огірочки мариновані 1/2 порції
4. Морква, промазати майонезом
5. Білки, промазати майонезом
6. і знову: печінку, цибулю, огірочки і промазати густо майонезом
7. Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці