Салат з креветками і мандаринами. Новорічні салати 2020

Запам’ятайте: цей вкрай незвичайний салат варто подавати тільки в порціонної посуді. Так ваші гості зможуть випробувати не тільки гастрономічне, а й естетичну насолоду.

Складові:

креветки – 300-400 г.

мандарини – 4-5 шт .

яблуко – 1 шт .

лимон – 2-3 часточки

листя салату – 200 г.

сир – 200 г.

селера – 200 г.

сметана для заправки

Приготування:

У найпершу чергу Ви повинні відварити креветки. Потім Вам треба розділити мандарин на дольки, а яблуко порізати на дольки. Сир і селера при цьому ріжеться акуратними кубиками, а салат рветься. Після того, як всі складові даного салату виявляться в одному посуді, їх треба заправити лимонним соком, сметаною і відправити охолоджуватися в холодильник. Перед подачею до столу салат розкладається в креманки і прикрашається креветками.