Запам’ятайте: цей вкрай незвичайний салат варто подавати тільки в порціонної посуді. Так ваші гості зможуть випробувати не тільки гастрономічне, а й естетичну насолоду.
Складові:
креветки – 300-400 г.
мандарини – 4-5 шт .
яблуко – 1 шт .
лимон – 2-3 часточки
листя салату – 200 г.
сир – 200 г.
селера – 200 г.
сметана для заправки
Приготування:
У найпершу чергу Ви повинні відварити креветки. Потім Вам треба розділити мандарин на дольки, а яблуко порізати на дольки. Сир і селера при цьому ріжеться акуратними кубиками, а салат рветься. Після того, як всі складові даного салату виявляться в одному посуді, їх треба заправити лимонним соком, сметаною і відправити охолоджуватися в холодильник. Перед подачею до столу салат розкладається в креманки і прикрашається креветками.