Сирний суп з копченою куркою

Складові:
Копчені гомілки або четвертинна
Плавлені сирки 2 шт.
Морква 1 шт.
Картопля 4-5 шт.
Цибуля 1 шт.

Приготування:
1). В кастрюлю кладемо копчену курку та цибулу. Заливаємо водою та варимо 15 хвилин після закипання.
2). Виймаємо все з бульйону. Курку відставляємо остинути. Цибулю викидаємо.
3). В бульйон кладемо нарізану на кусочки картоплю та моркву. Варимо до напівготовності.
4). М’ясо розрізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо в суп.
5). Натираємо плавлений сирок та додаємо в суп. Перемішуємо. І варимо ще 5-7 хвилин.
6). Додаємо нарізаний кріп. Варимо ще 2 хвилини.

Смачного!