Холодні супи для спекотного літа

Складові:

йогурт натуральний (або кефір) – 1 скл.
огірок – 1 шт.
часник – 0,5 зуб.
солодкий перець (невеликий)
оливкова олія – 0,5 ст.л.
зелень (порізана) – 1 ст.л.
сіль 
суміш перців (млин) 
лимонний сік

Приготування:

  1. Огірок очистити від шкірки.
  1. Порізати огірок і часник кубиками.
  2. Додати зелень. Подрібнити блендером.
  3. Влити йогурт, додати оливкове масло, суміш перців, сіль і порізаний солодкий перець.
  4. Пробити блендером.
  5. За бажанням, додати лимонний сік.
  6. Прикрасити скибочками огірка, солодким перцем і зеленню.