Домашній шоколад
Домашній шоколад
Оцініть рецепт

Складові:

  • 270 г. сухого молока
  • 180 г. цукру
  • 120 г. вершкового масла
  • 100 мл. води
  • 50 г. какао
  • лісові, волоські горіхи або родзинки (за бажанням).

Приготування:

1). Змішуємо сухе молоко з зазначеною в рецепті кількістю какао до однорідності.

2). Закип’ятіть воду, додайте цукор, щоб вийшов сироп. Отриманий сироп потрібно тримати на вогні приблизно 6 хвилин з моменту закипання. Ви зрозумієте, що досягли правильної консистенції, коли сироп почне загусати. Тепер саме час додати вершкове масло. Добре перемішуємо, поки масло не розтане.

3). Виливаємо масляний сироп до суміші з молока і какао. Тепер можна додати лісові горіхи, волоські горіхи або родзинки за смаком. Переконайтеся, що ви досить добре подрібнили горіхи. Перемішуємо суміш до однорідного стану.

4). Виливаємо нашу заготовку в форму. Шоколадну суміш потрібно розрівняти. Приберіть домашній шоколад в холодне місце на кілька годин, щоб він гарненько застиг.

Смачного!

TandiCook telegram