Складові:
На одну порцію:
– 70 гр курячого філе вареного;
– 70 гр смажених печериць;
– 1 круте яйце;
– 50 гр твердого сиру;
– 1/3 невеликої головки ріпчастої цибулі;
– очищені волоські горіхи;
– майонез.
Приготування:
1). Порізати куряче філе і гриби
2). Варене куряче філе нарізаємо дрібними кубиками.
3). Обсмажені в олії печериці теж нарізаємо невеликими шматочками.
4). Яйце чистимо і тремо на середню терку. Твердий сир теж трьом на середню терку.
5). Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Волоські горіхи ріжемо ножем якомога дрібніше.
6). Приступаємо до збірки салату. Для цього будемо використовувати формочку – тоді салат буде виглядати дуже красиво в готовому вигляді. Можна також взяти сервировочное кільце, тільки шари тоді слід укладати в зворотному порядку. Форму встеляли харчовою плівкою. Дно змащуємо невеликою кількістю майонезу.
7). Укладаємо в форму шар з тертого яйця, змащуємо його невеликою кількістю майонезу.
8). Наступний шар – смажені гриби. Їх теж змащуємо майонезом.
9). Далі йде шар ріпчастої цибулі. Його годі й змащувати майонезом.
10). А після йде шар курячого філе. Його покриваємо майонезом.
11). Завершує все шар тертого сиру. І його змащуємо майонезом.
12). Акуратно, стара потрапити в центр, перевертаємо форму на тарілку. Прибираємо формочку і харчову плівку. Бачите, як гарно виходить?
13). Тепер залишилося лише посипати салат зверху рубаними волоськими горіхами.
Смачного!