Салат

Складові:

– картопля відварна – 2 шт.,
– куряче філе – 200 гр.,
– печериці – 6-8 шт.,
– цибуля червоний – 1 шт.,
– мариновані огірки – 5 шт.,
– сіль, перець – за смаком,
– масло рослинне – 2 ст.л.,
– майонез – 1 ст.л.

Приготування:

1). Підготувати всі необхідні інгредієнти для салату. Куряче філе сполоснути і просушити, після філе нарізати невеликими шматочками. При бажанні, ви можете попередньо філе відварити, так як в нашому випадку ми будемо м’ясо смажити. Саме в класичній варіації салату м’ясо і гриби обсмажуються, так зробимо і ми.

2). Червоний цибулю розділити навпіл – одну половину додамо в сирому вигляді в салат, іншу піджаримо. Цибулю нарізати півкільцями – не сильно товстими.

3). Печериці вимити і просушити, після гриби потрібно нарізати великими шматочками або навпіл – якщо вони у вас не сильно великі спочатку.

4). Картопля заздалегідь відварити в мундирі, після картопля очистити і нарізати кубиками.

5). Підготувати салатник – вивантажити в салатник картопляну нарізку, додати половину нарізаної цибулі. Також нарізати мариновані огірки – нарізати кружечками або кубиками. Додати огірки слідом за цибулею.

6). У сковороді прогріти трохи масла, перекласти курку, гриби і цибулю, що залишився. Смажити все інгредієнти до повної готовності – приблизно 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

7). Курку і гриби зі сковороди перекласти в салатник, додати майонез, сіль і перець. Перемішати Сільський салат і подавати відразу до столу.

Смачного!

TandiCook telegram