Салат з куркою, омлетом та корейською морквою

Складові:

куряче філе – 250 г.
яйця – 3 шт.
морква по-корейськи – 150 г.
сіль – 1/4 ч.л.
майонез, яблучний оцет, вода – по 3 ст.л.
цибуля ріпчаста – 1 шт.

Приготування:

1). Відварити філе або запекти в духовці, порвати на тонкі нитки.
2). Нарізати цибулю тонкими півкільцями і замаринувати в суміші оцту та води.
3). Розбити в мисці яйця, посолити, збити віночком.
4). Налити суміш в добре розігріту сковороду, як тільки омлет схопиться, перевернути.
5). Так зробити кілька млинців або один великий. Нарізати їх смужками.
6). Змішати всі інгредієнти в салатниці, приправити майонезом. Перемішати.

Смачного!