Салат з квасолею і куркою

Салат з квасолею і куркою – легкий, ситний і дуже смачний. Приготувати такий салат можна двома способами, заправивши його оливковою олією або майонезом, і уявіть, що один і той же по складу салат стане абсолютно різним на смак. Подавати такий салат можна як самостійну страву, оскільки після нього вам навряд чи ще чогось захочеться з’їсти. Мій рецепт з фото допоможе вам швидко і просто приготувати цей салат.

Складові:

– квасоля біла консервована – 200 гр.,
– капуста пекінська – 200 гр.,
– огірок свіжий – 1 шт.,
– куряче філе – 200 гр.,
– сир твердий – 50 гр.,
– майонез або оливкове масло – 2-3 ст.л.,
– сіль за смаком,
– перець ч.м. – за смаком.

Приготування:
1). Насамперед куряче філе помийте і відваріть в підсоленій воді 10-15 хвилин. В цей час помийте овочі, просушіть паперовим рушником. Наріжте пекінську капусту і огірок зручними скибочками.
2). Додайте натертий на крупній тертці твердий сир і консервовану квасолю без рідини.
3). Варене куряче філе наріжте тонкими скибочками, додайте до решти інгредієнтів.
4). Посоліть салат на смак, поперчіть, заправте майонезом або оливковою олією, акуратно перемішайте.
5). Дайте салату постояти кілька хвилин перед подачею, огірки пустять трохи соку і зроблять салат соковитим.

Смачного!