Теплий салат з курячою печінкою

Теплий салат з курячою печінкою, руколою і кедровими горішками – це просто чарівне поєднання інгредієнтів, смаки настільки переплітаються між собою, створюється гастрономічна композиція, яка припаде до душі абсолютно всім. Поєднання ніжною курячої печінки і руколи – відмінне. Приємний, злегка горіховий присмак руколи додамо кедровими горішками – тут потрібно просто пробувати, словами це все не передати. Крім іншого, непогано сюди вписується помідор, а ось завершальним акцентом послужить пармезан – неодмінно спробуйте такий салат, я впевнена, ви залишитеся задоволені. Спробуйте і цей теплий салат зі свининою і болгарським перцем.

Складові:

– куряча печінка – 100 гр .;
– рукола – 1 пучок;
– помідори – 1 шт .;
– кукурудзяна мука – 4 ст.л .;
– кедрові горішки – 20 гр .;
– сіль, перець – за смаком;
– лайм – 1 часточка;
– оливкова олія – ​​2 ст.л .;
– чебрець, чабер – по щіпці.

Приготування:

1). Насамперед підготувати інгредієнти за списком. Курячу печінку промити і просушити, після почистити від плівки і нарізати невеликими шматочками. Притрусити печінку сіллю, перцем, при бажанні кинути дрібку кмину, додати чабер. 2). Після запанірувати кожен шматочок печінки в кукурудзяній муці, при бажанні можна використовувати панірувальні сухарі.
3). Підсмажити шматочки печінки на невеликому вогні, буквально в одній ложці оливкового масла. Надлишок масла прибрати кухонними паперовими рушниками.
4). Руколу сполоснути і просушити, розкласти зелені гілочки на порційну тарілку.
5). Поруч з руколою укласти шматочки гарячої печінки. Тепер потрібно салат швидко доробити і подавати до столу, так як він у нас повинен бути при подачі теплим.
6). Нарізати соковитий стиглий помідор, часточки томатів розкласти між печінкою.
7). Посипати салат кедровими горішками, також додатково притрусити салат трохи сіллю і меленим перцем.
8). При бажанні скропити салат трохи маслом і парою крапель соку лайма. Поверх салату присипати стружку пармезану. Тут же салат потрібно подавати до столу, поки печінка тепла – результат приголомшливий! Дуже часто я готую і цей не менш смачний теплий салат з печінки з омлетом.

Приємного вам апетиту!