Борщова заправка
Борщова заправка
Борщова заправка
5 (100%) 5 голосів

Складові

Складові:
буряк — 1 кг.
солодкий перець — 1 кг.
морква — 1 кг.
томати — 1 кг.
цибуля — 0,5 кг.
цукор — 100 г.
сіль — 70 г.
олія соняшникова рафінована — 300 мл.
оцет 9% — 70 мл.
томатна паста – 450 грам

Приготування

1

Чистимо всі овочі. На тертці тремо буряк, моркву. Болгарський перець нарізуємо соломкою. Цибулю нарізуємо пів кільцями.

 

2

Помідори  обпарюємо кип’ятком на 2-3 хвилини, і знімаємо з них шкірку. Збиваємо блендером в однорідну масу.

 

3 В велику каструлю кладемо буряк, моркву, болгарський перець, цибулю, виливаємо пюре з помідорів.

 

4 Додаємо цукор, сіль, олію, томатну пасту та оцет. Накриваємо кришкою, тушкуємо 40 хвилин, час від часу помішуючи.

 

5

Накладаємо в півлітрові слоїки, та стерилізуємо 15-20 хвилин. Закручуємо кришками.

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook