Гриби мариновані
5 (100%) 14 голосів

Складові

  • Гриби (білі, боровики, підберезники, чорноголовці)
  • Вода – 1 л.
  • Сіль – 100 г.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Оцет – 2 ст. л.
  • Лавровий лист
  • Гвоздика
  • Перець чорний горошком.

 

Приготування

1Чистимо грибочки. Заливає водою та доводимо до кипіння. Зливаємо воду, та промиваємо їх. Заливаємо чистою водою та варимо 30 – 40 хв.

 

2Готуємо маринад з води, солі, цукру, оцту, лаврового листка, гвоздики та чорного перцю.

 

3Промиті гриби кладемо в киплячий маринад. Варимо 20 хв.

 

4Розкладаємо по банках, та стерилізуємо 30 хв.