Гриби мариновані

Складові:
Гриби (білі, боровики, підберезники, чорноголовці)
Вода – 1 л.
Сіль – 100 г.
Цукор – 1 ст. л.
Оцет – 2 ст. л.
Лавровий лист
Гвоздика
Перець чорний горошком.

Приготування:
1). Чистимо грибочки. Заливає водою та доводимо до кипіння. Зливаємо воду, та промиваємо їх. Заливаємо чистою водою та варимо 30 – 40 хв.
2). Готуємо маринад з води, солі, цукру, оцту, лаврового листка, гвоздики та чорного перцю.
3). Промиті гриби кладемо в киплячий маринад. Варимо 20 хв.
4). Розкладаємо по банках, та стерилізуємо 30 хв.

Смачного!