Мариновані помідори
Мариновані помідори

Складові:
Помідори
Сіль – 2 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Оцет – 1,5 ст. л.
Лавровий лист
Духм’яний перець
Корінь та листя петрушки

Приготування:

1). Рецепт розрахований на 3-х літрову банку. Я складала в одно літрові банки. На дно банки кладемо петрушку і починаємо складати помідори.

2). В банки з помідорами заливаємо водою, щоб виміряти скільки потрібно води для маринаду.

3). Зливаємо воду в каструлю, і відбавляємо спеції – сіль, цукор, оцет, лавровий лист, духм’яний перець. Доводимо до кипіння.

4). Готовим маринадом заливаємо помідори. Стерилізуємо 15 хвилин.

Смачного!