Мариновані помідори
Мариновані помідори
Мариновані помідори
5 (100%) 5 голосів

Складові

  • Помідори
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Оцет – 1,5 ст. л.
  • Лавровий лист
  • Духм’яний перець
  • Корінь та листя петрушки

Приготування

1

Рецепт розрахований на 3-х літрову банку. Я складала в одно літрові банки. На дно банки кладемо петрушку і починаємо складати помідори.

 

 В банки з помідорами заливаємо водою, щоб виміряти скільки потрібно води для маринаду.

 

3 Зливаємо воду в каструлю, і відбавляємо спеції – сіль, цукор, оцет, лавровий лист, духм’яний перець. Доводимо до кипіння.

 

4 Готовим маринадом заливаємо помідори. Стерилізуємо 15 хвилин.

 

5Прикрасити зверху залишками з тіста. Змастити яйцем.

 

6

Випікати в духовці розігрітій до 200 градусів протягом 30 хв. Смачного!

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook