Лечо з болгарського перцю
5 (100%) 12 голосів

Складові

  • Болгарський перець – 3 кг.
  • Помідори – 1,5 кг.
  • Оцет – 150 г.
  • Олія – 200 г.
  • Цукор – 200 г.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Часник – 2 головки
  • Петрушка – 1 пучок

Приготування

1Помідори з петрушкою перемолоти в м’ясорубці, додати оцет, олію, цукор, сіль. Варити 30 хв.

 

2Перець помити, почистити та порізати на частини (розрізати на 4-5 частин). Перець викласти в велику каструлю, залити водою та поварити 10 хв., щоб він став м’який.

 

3З’єднати перець з рідкою масою, і варити разом ще 15 хв.

 

4Викласти в банки, та стерилізувати 15 – 20 хв.