Лечо з болгарського перцю

Складові:
Болгарський перець – 3 кг.
Помідори – 1,5 кг.
Оцет – 150 г.
Олія – 200 г.
Цукор – 200 г.
Сіль – 1,5 ст. л.
Часник – 2 головки
Петрушка – 1 пучок

Приготування:
1). Помідори з петрушкою перемолоти в м’ясорубці, додати оцет, олію, цукор, сіль. Варити 30 хв.
2). Перець помити, почистити та порізати на частини (розрізати на 4-5 частин). Перець викласти в велику каструлю, залити водою та поварити 10 хв., щоб він став м’який.
3). З’єднати перець з рідкою масою, і варити разом ще 15 хв.
4). Викласти в банки, та стерилізувати 15 – 20 хв.

Смачного!