Салат "Анастасія" з корейською морквою

У цьому салаті дуже вдало підібрані різні інгредієнти, які в поєднанні один з одним створюють чарівну феєрію смаку. Всі продукти доступні і прості, але об’єднавши їх, ви отримаєте ситне і апетитне холодна страва. Його особливістю також є нарізка продуктів – всі вони подрібнені соломкою і це надає привабливості салату “Анастасія” з пекінською капустою і корейської морквою. Поєднання м’яса з легкої капустою і пікантною корейською морквою всім дуже подобається. А ось яєчний омлет по-особливому розкриється разом з цими складовими. Ви можете прикрасити готову страву волоськими горіхами, що додасть ще і приємний хрускіт чудовому салату “Анастасія”. Ще пропоную вам подивитися як приготувати салат з капустою і ковбасою «Соломка».

Складові:

– куряче філе відварне – 1 шт.,
– шинка – 150 гр.,
– капуста пекінська – 200 гр.,
– куряче яйце – 2 шт.,
– морквина по-корейськи – 150 гр.,
– зелена цибуля – пару пір’я,
– волоські горіхи – для прикраси,
– масло рослинне – для смаження,
– майонез – для заправки,
– перець чорний мелений.

Приготування:
1). Вибираємо підходяще філе курки, це може бути так само і частина стегна. Підготовлене відварне філе і шинку кришимо в вигляді тонкої соломки. Відправляємо подрібнені продукти в глибоку миску.
2). Ретельно збовтуємо яйця. Можна трохи посолити.
3). Розігріваємо олію на сковорідці. Вбиваємо туди яйця і смажимо омлет до повної його готовності.
4). Остиглий омлетний млинець подрібнюємо у вигляді соломки. Його також відправляємо в ємність з попередніми інгредієнтами.
5). Шаткуємо пекінську капусту на маленькі шматочки.
6). Зелень цибулі теж дрібно шаткуємо.
7). Додаємо моркву по-корейськи.
8). Перемішуємо всі продукти, заправляємо їх майонезом і додаємо перець мелений за смаком.
9) .Перемешіваем вміст миски.
10). Приготований салат “Анастасія” викладаємо гіркою на тарілці для подачі. Подрібнюємо волоські горіхи, за бажанням можна їх злегка підсмажити на сковорідці. Так вони стануть ще більш хрусткими і ароматними. Посипаємо горішками салат “Анастасія”, який вже можна відносити гостям. Замість горіхів можна прикрасити готову страву подрібненою арахісом.

Смачного!