Складові:
картопля – 2 шт.,
майонез – 100 гр.,
морква – 2 шт.,
яловичина – 200 гр.,
цибуля – 1 шт.,
яйце куряче – 4 шт.,
буряк – 2 шт.,
мигдаль – 20 гр.,
гранат – 1 шт.
Приготування:
1. Картоплю натираємо крупно.
2. У середину посуду необхідно поставити склянку, і розкладаємо картоплю навколо склянки. Промажем майонезом шар натертої картоплі.
3. Відварюємо моркву. Натираємо її на крупній тертці.
4. Викладаємо на картопляний шар.
5. Покриваємо шар соусом.
6. Яловичину відварюємо і нарізаємо соломкою.
7. Викладаємо наступним шаром.
8. Лук подрібнюємо.
9. Викладаємо на м’ясо.
10. Змащуємо шар майонезом.
11. Яйця варимо, натираємо крупно.
12. Викладаємо на цибулю з яловичиною, промазуємо соусом.
13. Мигдаль ріжемо ножем або подрібнюємо блендером. Якщо він не обсмажений, попередньо потрібно обсмажити на сковороді або в духовці. Викладаємо наступним шаром.
14. Буряк варимо, натираємо на крупній тертці.
15. Формуємо ще один шар. Промащуємо майонезом.
16. Гранат чистимо і прикрашаємо салат “Гранатовий браслет” з яловичиною по всій поверхні.
17. Зверху можна посипати подрібненою зеленню для краси.