Салат

Складові:

філе куряче – 200 гр.,
яйце куряче – 4 шт.,
сирок плавлений – 2 шт.,
картопля – 1 шт.,
кукурудза консервована – 100 гр.,
цибуля – 1 шт.,
мигдаль смажений – 250 гр.,
майонез – 100 гр.

Приготування:

1). Насамперед нарізаємо цибулю. Його потрібно замаринувати (чайна ложка цукру і приблизно 2 чайні ложки оцту, склянку води). Приблизно 15 хвилин цибулю повинен постояти в цьому маринаді. Після цього, промиваємо його, і він буде готовий до приготування.
2). Маленькими кубиками нарізаємо куряче філе. Перед цим його відварюємо в підсоленій воді, додавши перець горошком і лавровий лист.
3). Картоплю відварюємо і натираємо на крупній тертці.
4). Плавлений сир кладемо на 30 хвилин в морозилку, перш ніж натирати на крупній тертці.
5). Мигдаль для аромату трохи обсмажити і протолочити.
6). Змішуємо плавлений сир і горіхи.
7). Першим викладаємо шар картоплі. Формуємо шишку.
8). Промащуємо соусом.
9). Другий шар куряча грудка.
10). Знову промазуємо соусом. Далі кладемо мариновану цибулю.
11). Слідом консервована кукурудза, промазуємо соусом.
12). Відварені яйця натираємо на крупній тертці. Викладаємо яйця, промазуємо соусом.
13). Далі йде сир з горіхами.
14). Знову промазуємо соусом.
15). Прикрашаємо салат “Соснова шишка” смаженим мигдалем. Викладаємо його у формі шишок.

TandiCook telegram