Салат

Складові:

куряче м’ясо – 200 грам;
морквина по-корейськи, маринована – 150 грам;
чіпси – 50 грам;
свіжий огірок – 1 шт .;
буряк відварна – 1 шт .;
капуста білокачанна – 150 грам;
майонез – 100-130 грам;
сіль, перець – за смаком.

Приготування:

1). Зварене куряче м’ясо нарізати кубиками середнього розміру. Зручно використовувати філе, адже в ньому немає кісточок і шкіри. При варінні курку обов’язково підсолити.
2). Подрібнити чіпси. Чіпси подрібнити, розламати на більш дрібні частини, щоб було зручно їсти салат. Смак чіпсів використовуйте будь-який, але найсмачніше виходить з чіпсами зі смаком бекону.
3). Нарізати капусту. Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою: за допомогою гострого ножа це виходить швидко і легко.
4). Подрібнити огірки. Свіжий огірок подрібнити: красиво буде натерти його на тертці корейської. Якщо її немає в наявності, то просто наріжте огірок тонкою соломкою. На звичайній тертці не треба терти, огірки пустять занадто багато соку і салат потече.
5). Натерти буряк. Відварну буряк також натерти на тертці корейської або нарізати тоненькою соломкою.
6). Додати майонез. Викласти салат на тарілку, чергуючи кожен компонент по колу: курка, капуста, чіпси, морквина, огірки, буряк. Додати майонез.

Смачного!

TandiCook telegram