Салат Печінковий
Салат Печінковий
Салат Печінковий
5 (100%) 15 голосів

Складові

  • 350 г. печінка
  • 10 шт. мариновані огірки
  • 5 шт. варені яйця
  • 4 шт. морква
  • 4 шт. цибуля
  • майонез

Приготування

1Печінку відварити, потім натерти на грубій тертці, якщо вона м’ягка її можна порізати дрібною соломкою.

 

2Огірочки нарізати дрібними кубиками.

 

3Моркву відварити і натерти на грубій тертці.

 

4Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.

 

5Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на грубій тертці.

 

6Жовтки залишити для прикраси.

 

Викладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:

1Печінка 1/2 порції, промазати майонезом.

 

2Цибуля смажена 1/2 порції

 

3Огірочки мариновані 1/2 порції

 

4Морква, промазати майонезом

 

5Білки, промазати майонезом

 

6і знову: печінку, цибулю, огірочки і промазати густо майонезом

 

7Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці