Складові
- 1 качан цвітної капусти
- 1,2 кг. помідор
- 80-100г. болгарского перцю
- 1-2 моркви
- 1 цибуля
- 5-7 зубчиків часнику
- пучок петрушки
- 2 ст.л. солі
- 150 г. олії
- 100-120 г. цукру
- 1ч. л. оцту 70%
Приготування
1Капусту розібрати на суцвіття, злегка (1-2 хв) бланшувати в підсоленій воді.
2Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати на шматочки (можна пропустити через м’ясорубку).
3Перець порізати кусочками. Моркву натерти на грубій тертці, часник і петрушку дрібно порізати.
4Помідори, моркву, цибулю і перець помістити в каструлю, додати олію, цукор, сіль, довести до кипіння. Потім додати капусту.Тушити на повільному вогні хвилин 10-15.
5В кінці додати оцет, часник і петрушку. Закрутіть в стерилізовані банки. (Або накласти в банки та стерилізувати 15 хвилин)