Складові

  • 1 качан цвітної капусти
  • 1,2 кг. помідор
  • 80-100г. болгарского перцю
  • 1-2 моркви
  • 1 цибуля
  • 5-7 зубчиків часнику
  • пучок петрушки
  • 2 ст.л. солі
  • 150 г. олії
  • 100-120 г. цукру
  • 1ч. л. оцту 70%

Приготування

1Капусту розібрати на суцвіття, злегка (1-2 хв) бланшувати в підсоленій воді.

 

2Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати на шматочки (можна пропустити через м’ясорубку).

 

3Перець порізати кусочками. Моркву натерти на грубій тертці, часник і петрушку дрібно порізати.

 

4Помідори, моркву, цибулю і перець помістити в каструлю, додати олію, цукор, сіль, довести до кипіння. Потім додати капусту.Тушити на повільному вогні хвилин 10-15.

 

5В кінці додати оцет, часник і петрушку. Закрутіть в стерилізовані банки. (Або накласти в банки та стерилізувати 15 хвилин)